Üdvözlünk a Maniti Mozgásstúdió oldalán! Nézz körül nálunk, reméljük hamarosan személyesen is találkozunk!

Kérdése van? Írjon nekünk! hello@manitistudio.hu

Kapcsolat

    Nagybabás jóga

    A nagybabás jóga egy vidám és játékos hangulatú óra, mely 8-10 hónapos kortól a gyerkőc 2 éves koráig ajánlott. Ne aggódj, itt szabad kialvatlannak, nyűgösnek és éhesnek lenni - babáknak és édesanyáknak is! : )

    Mégis, a babás jógát sok mozgás és mosoly jellemzi!

    Ezen az óratípuson is váltakoznak az önállóan és a babával végzett gyakorlatok. A nagyobb gyermekek igényeit és érdeklődését figyelembe véve, velük már aktívabban, játékosabban mozgunk - komplexen fejlesztve ezzel az ő mozgásukat, idegrendszeri fejlődésüket, ugyanakkor saját fizikai erőnlétünket. A kúszó-mászó vagy totyogós babák már nagyon élvezik a társaságot, vidáman ismerkednek, szocializálódnak. Mindeközben az anyukáknak lehetősége nyílik egy kis figyelmet szentelni a testi-lelki feltöltődésre. Lazítjuk a mindennapok terhei által befeszült területeket és erősítjük az anyai mindennapokhoz szükséges izmainkat.

    Egyenlően fontos az, hogy legyen egy kellemes közös mozgásélményetek, ugyanakkor jusson egy kis idő magadra is. Az óra célja, hogy testileg, lelkileg és mentálisan is feltöltődj!

    A babás jógán egy megtartó közösség része lehetsz, ahol hozzád hasonló élethelyzetben levő anyukákkal kapcsolódhatsz.

    Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél kikapcsolódni, mozogni, és más anyukákkal és babáikkal találkozni!

    Várunk téged, azaz titeket sok szeretettel!  Bejelentkezés és órarend