Üdvözlünk a Maniti Mozgásstúdió oldalán! Nézz körül nálunk, reméljük hamarosan személyesen is találkozunk!

Kérdése van? Írjon nekünk! hello@manitistudio.hu

Kapcsolat

    Kisbabás jóga

    A kisbabás jóga egy kellemes, teljes testet átmozgató és anyai lelket töltögető óra, ahol még szoros kapcsolatban vagyunk a picuri babákkal. Őket is minden alkalommal megtornáztatjuk, masszírozzuk és játékosan bevonjuk a gyakorlásba is!

    Természetesen, ha bármikor igényli a babád, nyugodtan etetheted, ringathatod, altathatod. A legfontosabb, hogy mindketten jól érezzétek magatokat!

    A pillanatok, amiket a masszázs és közös gyakorlás alatt együtt töltesz a babáddal, csodásan formálja és erősíti kettőtök szeretetteljes kapcsolatát.

    Mozdulj ki otthonról, mozgasd át magad, találd meg újra a kapcsolatot a testeddel-lelkeddel! Ez egy szuper feltöltődés és kikapcsolódás egyben, ahol más kisbabás anyukákkal egy támogató közösség része lehetsz.

     

    A Kisbabás jógán 2-3 hónapos kortól 8-10 hónapos korig ajánlott. Ha már aktívan mozog a baba, és elmegy tőled, akkor már javasalom nektek a nagybabás jóga órákat.

     

    Minden órát egy rövid ráhangolódással és bemelegítéssel kezdünk. Ezután a babákat mozgatjuk át egyszerű kis mozgáskoordinációs tornával, mondókákkal és masszázzsal.

    Az anyukák gyakorlása során fő fókuszban van a szülés utáni regeneráció (pl. szétnyílt hasizom, gát izmai), illetve a babás mindennapok által nagyon igénybe vett területek erősítése és nyújtása, tartásjavítás. Egy könnyed, teljes testet átmozgató gyakorlás minden anyukának jól esik!

     

    Az óra során váltakoznak a babával végzett és önálló gyakorlatok. Egyenlően fontos az, hogy legyen egy kellemes közös mozgásélményetek, ugyanakkor jusson egy kis idő magadra is. Az óra célja, hogy testileg, lelkileg és mentálisan is feltöltődj!

    A babás jógán egy megtartó közösség része lehetsz, ahol hozzád hasonló élethelyzetben levő anyukákkal kapcsolódhatsz.

     

    Csatlakozz hozzánk, ha szeretnél kikapcsolódni, mozogni, és más anyukákkal és babáikkal találkozni!

    Várunk téged szeretettel! Bejelentkezés és órarend